Kuka

Asun Kalliossa Helsingissä. Rakastan aurinkoa, hyvää teetä, Italiaa, kosketusta, kaunokirjallisuutta, poliittisia keskusteluja ja tanssia. Teen työkseni vaikuttamista ja edunvalvontaa. Harrastan politiikkaa ja ammattiyhdistystoimintaa. Kävelen ja puhun nopeasti. Uskon muutoksen mahdollisuuteen ja haluan olla tekemässä sitä.

Olen yhteiskunnallisen vaikuttamisen, edunvalvonnan ja järjestötoiminnan ammattilainen. Osallistuminen ja aktiivisuus on kuulunut elämääni kouluajoista asti. Olen työskennellyt vuosia asiantuntijatehtävissä. Tämänhetkinen työtehtäväni on sosiaalipolitiikan asiantuntijana Suomen ylioppilaskuntien liitossa. Vihreässä liikkeessä olen toiminut aktiivisesti yli vuosikymmenen. Olen työskennellyt vihreällä eduskuntaryhmällä poliittisena sihteerinä. Luottamushenkilönä olen tehnyt kaikkea puoluehallituksesta nuorisojärjestön johtamiseen ja ohjelmatyöstä vaaliehdokkuuteen.

Opiskelin poliittista historiaa Turun yliopistossa. Sivuaineina luin valtio-oppia, oikeustiedettä, historiaa ja sukupuolentutkimusta. Yliopisto opetti erityisesti kriittistä ajattelua, tiedonhankintaa, kokonaisuuksien hallintaa ja laaja-alaisuutta. Graduni tein Suomen 1960-luvun radikaaliliikkeen käymästä tasa-arvokeskustelusta.

Uskon ihmisten tasa-arvoisuuteen ja luovuttamattomaan ihmisarvoon. Olen idealisti, joka pyrkii konkreettisiin ratkaisuihin. Laitan itseni likoon tärkeiden asioiden puolesta ja tunnen vaikuttamisen keinot. Osaan olla radikaali ja hakea kompromisseja.

Syksyllä 2016 sain tyttären. Maailman kauniit ja kamalat puolet näkyvät sen jälkeen vieläkin vahvemmin.