Kuka

Asun Kalliossa Helsingissä. Rakastan aurinkoa, hyvää teetä, Italiaa, kosketusta, kaunokirjallisuutta, poliittisia keskusteluja ja tanssia. Teen työkseni vaikuttamista ja edunvalvontaa. Kävelen ja puhun nopeasti. Uskon muutoksen mahdollisuuteen ja haluan olla tekemässä sitä.

Olen yhteiskunnallisen vaikuttamisen, edunvalvonnan ja järjestötoiminnan ammattilainen. Osallistuminen ja aktiivisuus on kuulunut elämääni kouluajoista asti. Olen työskennellyt vuosia asiantuntijatehtävissä. Tämänhetkinen työtehtäväni on vaikuttajaviestinnän asiantuntijana Syöpäjärjestöissä. Vihreässä liikkeessä olen toiminut aktiivisesti yli vuosikymmenen. Olen tehnyt kaikkea poliittisen sihteerin työstä puoluehallitukseen ja nuorisojärjestön johtamiseen ja ohjelmatyöstä vaaliehdokkuuteen. Lähes yhtä kauan aikaa käytin opiskelijaliikkeessä, jossa ehdin kokeilla monenmoista turkulaisista opiskelijajärjestöistä sosiaalipolitiikan asiantuntijan työhön Suomen ylioppilaskuntien liitossa.

Opiskelin poliittista historiaa Turun yliopistossa. Sivuaineina luin valtio-oppia, oikeustiedettä, historiaa ja sukupuolentutkimusta. Yliopisto opetti erityisesti kriittistä ajattelua, tiedonhankintaa, kokonaisuuksien hallintaa ja laaja-alaisuutta. Graduni tein Suomen 1960-luvun radikaaliliikkeen käymästä tasa-arvokeskustelusta.

Uskon ihmisten tasa-arvoisuuteen ja luovuttamattomaan ihmisarvoon. Olen idealisti, joka pyrkii konkreettisiin ratkaisuihin. Laitan itseni likoon tärkeiden asioiden puolesta ja tunnen vaikuttamisen keinot. Osaan olla radikaali ja hakea kompromisseja.

Syksyllä 2016 sain tyttären. Maailman kauniit ja kamalat puolet näkyvät sen jälkeen vieläkin vahvemmin.