Kuka

Asun Kalliossa Helsingissä. Rakastan aurinkoa, hyvää teetä, Italiaa, kosketusta, kaunokirjallisuutta, poliittisia keskusteluja ja tanssia. Teen työkseni vaikuttamista ja edunvalvontaa. Kävelen ja puhun nopeasti. Uskon muutoksen mahdollisuuteen ja haluan olla tekemässä sitä.

Olen yhteiskunnallisen vaikuttamisen, asiantuntijatyön ja järjestötoiminnan ammattilainen. Osallistuminen ja aktiivisuus on kuulunut elämääni aina. Tällä hetkellä työskentelen yhteiskuntasuhteiden päällikkönä Syöpäjärjestöissä. Vihreässä liikkeessä olen toiminut aktiivisesti yli vuosikymmenen. Olen tehnyt kaikkea poliittisen sihteerin työstä puoluehallitukseen ja nuorisojärjestön johtamisesta ohjelmatyöhön. Lähes yhtä kauan aikaa käytin opiskelijaliikkeessä, jossa ehdin kokeilla monenmoista turkulaisista opiskelijajärjestöistä sosiaalipolitiikan asiantuntijan työhön Suomen ylioppilaskuntien liitossa.

Opiskelin poliittista historiaa Turun yliopistossa. Sivuaineina luin valtio-oppia, oikeustiedettä, historiaa ja sukupuolentutkimusta. Yliopisto opetti erityisesti kriittistä ajattelua, tiedonhankintaa, kokonaisuuksien hallintaa ja laaja-alaisuutta. Graduni tein Suomen 1960-luvun radikaaliliikkeen käymästä tasa-arvokeskustelusta.

Uskon ihmisten tasa-arvoisuuteen ja luovuttamattomaan ihmisarvoon. Olen idealisti, joka pyrkii konkreettisiin ratkaisuihin. Laitan itseni likoon tärkeiden asioiden puolesta. Osaan olla radikaali ja hakea kompromisseja.

Syksyllä 2016 sain tyttären. Maailman kauniit ja kamalat puolet näkyvät sen jälkeen vieläkin vahvemmin.